Skip to main content

Sam Tsui, Alex G, Kurt Schneider & Alyson Stoner - Epic Patty Cake Song (I'll Think Of You)



I’ll think of you as I go
So when I leave you’re not alone
No matter where you are
We will never be that far
Cause I will think of you as I go

I’ll think of you (I’ll think of you)
As I dream (as I dream)
So when it’s dark (so when its dark)
You’ll be with me (you’ll be with me)
And no matter where you are
We can look up to the star
And I’ will think of you as I dream

Oh it’s a long and winding road
But you don’t have to walk alone
Cause no matter where we are
I will keep you in my heart
And I will think of you as I go

I’ll think of you (I’ll think of you)
When I’m down (when I’m down)
When my heart (when my heart)
Is on the ground (is on the ground)
And I will never lose my way (never lose my way)
Even when the skies are gray
Cause I will think of you when I’m down

Oh it’s a long and winding road
But you don’t have to walk alone
Cause no matter where we are
I will keep you in my heart
And I will think of you as I go

Oh it’s a long and winding road
But you don’t have to walk alone
Cause no matter where we are
I will keep you in my heart
And I will think of you
Yes I will think of you
Oh I will think of you as I go


- See more at: http://limitlesslyrics.com/artistfolder/s/sam_tsui/samtsuialexgkurtschneideralysonstoner_epicpattycakesongillthinkofyou.html#sthash.ewkrqDiB.dpuf

Comments

Popular posts from this blog

Resepi: Kek marble butter mudah (cawan)

Hello :)Selamat Hari Bapa kepada abah tersayang. Terima kasih Abah. Terlalu banyak jasa abah dengan mama yang tak mampu eyin balas sampai bila2.Dua hari sebelum hari bapa dah bertungkus-lumus siapkan video special untuk abah. Hihi. Sweet sangat, siap lagu background letak lagu Broery Marantika lagi. Seterusnya, kita buat kek pulak. Ihiks . Kek butter. Alhamdulillah menjadi dengan cantik dan gebu sangat. Mari sini nak share resepi.Resepi ni mama yang cari, ambik dari satu blog ni..tapi dah terlupa yang mana ihii. Nanti saya buka history cari tag nama tuan punya balik.


atas tu resepi versi ori.
Version saya senang sikit, sukatan sama tapi saya dah tukar guna cawan. Kalau rajin nak timbang boleh, bagus2, kalau rasa malas dan yakin dengan saya punya, ikut je yg ni senang.

BAHAN2: Sebuku mentega...(buttercup/butterlite/farmcow...mana2 )
2 cawan tepung naik sendiri
1 cawan gula kastor
4 biji telur (kalau telur gred C boleh lebihkan sebijik)
1/2 cawan susu segar (saya bancuh susu tepung sendiri)
sedi…

Puding Roti Santan

Resepi puding roti kalini kami buat pakai santan!

Resepi:
Santan pekat
Air
Gula
Telur
Roti

Carik roti, blend semua bahan dan tuang dalam bekas berisi roti. Kukus/Bakar. Siap dengan sempurna.

Nanti saya bagi resepi full sebab ni update cepat2 pakai fon tak nak bagi lupa je dulu.

KOREA , RAYA AIDILFITRI 2017